Konsultacijos

Galite susitarti su manimi dėl konsultacijos dominančia tema el. paštu vida.c.kumpikiene@gmail.com.

Konsultacijos teikiamos darbo dienomis nuo 10 iki 16 val. Lietuvos laiku gyvai per skype, viber, whatsapp ar google hangout su vaizdu.

Pageidaujant išrašoma sąskaita – faktūra.

Kainos

Vienos konsultacijos kaina – 42€. Skubios konsultacijos (suteikiama iš karto arba kaip įmanoma greičiau tą pačią dieną, kai tik fiziškai tai įmanoma) kaina yra 65€.

Konsultacija trunka vieną valandą.

Kontaktai

Užsirašyti konsultacijai galima el. paštu vida_c@hotmail.com. Iš karto galite siūlyti sau tinkamą konsultacijos laiką. Dėl konsultacijos būtina susitarti be mažiau kaip viena diena anksčiau!

Kad iš konsultacijos gautumėte kuo daugiau naudos, pasistenkite kuo tiksliau suformuluoti problemą, kuriai ieškote sprendimo.

Jei negalite dalyvauti sutartoje konsultacijoje

Jei galite sutartu laiku prisijungti ir dalyvauti konsultacijoje, apie tai pranešus likus 3 ar daugiau pilnų darbo dienų iki konsultacijos laiko, konsultacija perkeliama į kitą Jums tinkamą laiką arba, Jums pageidaujant, pinigai grąžinami.

Jei konsultaciją atšaukėte likus mažiau nei 3 pilnoms darbo dienoms, arba tiesiog neprisijungėte sutartu laiku, kadangi šio laiko aš nebegalėsiu panaudoti kitiems žmonėms priimti, Jums grąžinsiu pusę sumokėtos sumos. Ačiū už supratimą!

Konsultacijos

2 komentarai “Konsultacijos

Parašykite komentarą